The Global Resource For Connecting Buyers and Sellers

Samenvatting: MHI vergroot bereik in Australië en Oceanië met oprichting MHI Australia Pty. Ltd. in Sydney

TOKYO–(BUSINESS WIRE)–MHI Australia, Pty. Ltd. van Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. (MHI) is vanaf nu operationeel. De nieuwe entiteit is in Sydney opgericht met twee belangrijke ambities: Ten eerste wil MHI sterkere banden met de Australische overheid, economie en instituties. Ten tweede dient MHI Australia als basis van waaruit relaties ontstaan met academische instituties, inclusief universiteiten en onderzoekscentra. MHI Australia helpt met proactieve ondersteuning van de verkoop en verzamelt tegelijkertijd informatie voor een versterkte bedrijfsstructuur in Australië en Oceanië.

Australië biedt de MHI Group veel mogelijkheden, vanwege zijn overvloedige reserves aan energie en mineralen, zoals aardgas en kolen, en zijn solide en duurzame economie. MHI onderkent deze ruimte voor groei en heeft besloten zijn focus op de ontwikkeling van activiteiten in Australië te leggen, waarmee het land een belangrijke rol krijgt binnen de regionale strategie van MHI vanuit een mondiaal perspectief.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.