Samenvatting: NTE Energy rondt financiering van tweede project van 475 MW af

March 14, 2016

Responsive image

ST. AUGUSTINE, Fla.–(BUSINESS WIRE)–NTE Energy, ontwikkelaar en dienstverlener op gebied van energei, heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn filiaal NTE Carolinas LLC (NTE) met succes de financiering van de bouw en inwerkingstelling van zijn Kings Mountain Energy Center heeft afgerond. De elektriciteitscentrale staat in de county Cleveland in North Carolina. De financiering is afkomstig van negen financiële instituties, onder leiding van ING Capital LLC en MUFG Union Bank, N.A. die meer dan 387 miljoen dollar ter beschikking stellen in vorm van kredietfaciliteiten met onderpand, en Capital Dynamics en Wattage Finance-NC, die voorzien in 218 miljoen dollar in de vorm van aandelenfinanciering.

Het Kings Mountain Energy Center wordt een moderne elektriciteitscentrale op aardgas met een capaciteit van 475 megawatt die elektriciteit verkoopt aan negen energiebedrijven van gemeentes of de staat in North Carolina en South Carolina.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Category: Oil & Gas